Kedves Szegedi Polgár!

Örömmel köszöntöm Önt abból az alkalomból, hogy 2010. szeptember elsejétől útjára indítjuk a Szeged Kártyát, amelynek használatával városunk intézményeiben illetve számos üzletben jelentős kedvezmények érhetők el. Célunk, hogy a kártyát használók érezzék a szegediség kézzelfogható előnyeit és hogy növekedjék a helyi vállalkozások forgalma. Szeged Kártyája birtokában a rendszerben részt vevő elfogadóhelyeken Ön is olcsóbban vásárolhat például belépőjegyet, virágot vagy egy jó kávét, de az is lehetséges, hogy rendszeres vásárlásaival gyűjtött pontjait az adott üzletben váltsa be.

A Szeged Kártyát csak szegedi lakosok igényelhetik, az igénylőlap útján. Az Ön személyre szóló Szeged Kártyáját a kitöltött igénylőlap alapján, díjmentesen készítjük el. A Szegedi Tükör című kiadványunkban rendszeresen tájékoztatjuk Önt a Szeged Kártyával kapcsolatos újdonságokról, az elfogadóhelyek folyamatosan frissített listáját pedig megtalálja a oldalunkon.

Kívánom, hogy a mindennapok során örömmel használja a Szeged Kártyát minél több szegedi intézményben és üzletben, ezzel is támogatva a szegedi vállalkozásokat!

Üdvözlettel:

Dr. Botka László
polgármester