Kedves Üzlettulajdonos!

2010. szeptember elsejétől igényelhető a SZEGED KÁRTYA. Cél a kártyatulajdonos szegediek számára a lokálpatriotizmus erősítése, az elfogadóhellyé váló helyi vállalkozások számára pedig az ügyfélkör rendszeres elérésének biztosítása. A pontgyűjtő és kedvezményeket biztosító rendszerről a múlt év végén döntött a város közgyűlése. A kártyát valamennyi szegedi állandó lakos ingyen kaphatja meg. Szegeden mintegy 75 ezer háztartásba jut el a kártyaigénylő lap és a rendszer ismertetője, melyen elfogadóhelyként már az Ön üzlete is szerepelhet! A névre szóló plasztik egy olyan rendszerre lett kidolgozva, amely a szegedi állandó lakcímmel rendelkező lakosoknak biztosít kedvezményeket a helyi üzletekben, intézményekben, illetve egyben gazdasági előnyökhöz juttatja a rendszer használóit!

A PONTGYŰJTŐ RENDSZER FŐBB JELLEMZŐI:

A rendszer tervezése során különös figyelmet fordítottunk a biztonságos használatra, mégis kellően nyitott az új megoldásokra, a később felmerülő igényekre. Ez biztosíthatja későbbiekben a SZEGED Kártya terminálokon történő bankkártyás fizetést, mobiltelefon egyenleg feltöltést, és akár autópályamatrica-vásárlást is.

A hordozható (GSM) terminálokkal az üzleten kívül is (pl. időszakos kitelepülés esetén) megvalósítható a pontgyűjtés és a beváltás. Az adminisztrációs felületen nyomon követhető a vásárlók aktivitása, könnyedén küldhetők hírlevelek e-mail-ben vagy SMS-ben, melyek sokféle szempont alapján pontosíthatók (pl. pontszám, születési idő, nem alapján, stb.).

Lehetősége van a SZEGED KÁRTYA birtokosoknak felmutatásra szóló kedvezményt is biztosítani. A www.szegedkartya.hu és weboldalon megjelennek üzletének adatai egy rövid ismertetővel együtt. Ugyanitt hirdetési megjelenést is biztosítunk.

Kérésére munkatársaink személyesen felkeresik, hogy használat közben mutathassák be Önnek a SZEGED KÁRTYA rendszer sokoldalúságát és egyszerűségét!